Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mrweb/public_html/wp-content/themes/theme1020/header.php on line 62
25Jun

Ny webb till sveriges äldsta flagg-tillverkare

Posted by mr-admin on Referenser

Ny hemsida FlagghusetFlagghuset i Åkersberga är sveriges äldsta flaggfabrik. Tack vare stor kompetens och engagemang har de fått leverera flaggor till olympiader, kungabröllop mm mm. Förutom flaggor leverera de också flaggstänger och en stor variation av reklamtryck på textil.

Nu var deras hemsida i behov av uppgradering och vi är stolta att de valt oss som leverantör. Eftersom en flagga är en visuell produkt valde vi en design som verkligen framhäver flaggorna – det skall inte vara något tvivel om att Flagghuset “lever flaggor”.

Med försäljning både till privatpersoner och företag/institutioner samt en bred produktportfölj var det viktigt att få en logisk indelning av produkterna. Detta gjordes genom två samtidiga navigeringsmöjligheter på hemsidan – dels på produkttyp dels på kundtyp. Deras webbutik ligger sedan tidigare på en separat sida. Vi har också påbörjat ett långsiktigt arbete med SEO för att förbättra deras synlighet på Google som tidigare inte avspeglat deras marknadsledande position.

Efter att ha samarbetat med detta företag kan jag inte annat än varmt rekommendera att köpa svensk flagga från Flagghuset!