Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mrweb/public_html/wp-content/themes/theme1020/header.php on line 62

Hemsida pris

När det gäller företagshemsidor har vi två huvudinriktningar. För dig som har en mindre budget har vi ett “baspaket” (se nedan) som ger dig en modern, lättskött och komplett hemsida som plattform för dig att presentera ditt företag. För dig som redan har ett företag och/eller vill ta din internet-närvaro till nästa nivå så jobbar vi även med SEO, Internetmarknadsföring och optimering av hemsidan för att ge dig bästa avkastning. Läs mer här eller kontakta oss för mer info!

Fastpris på presentationshemsida

MrWeb erbjuder nu ett fast pris på hemsida till ditt företag.

Idag behöver alla företag en hemsida och för att tillgodose det behovet erbjuder vi att skapa en hemsida där du presenterar ditt företag och dina tjänster till ett fast pris. Priset för denna typ av hemsida är 11 500 kr ex. moms.

Pris hemsida

Hemsida till fast pris passar bäst för webbsidor som presenterar ett företag eller en förening och dess produkter/tjänster.  I hemsidans pris ingår

 • Design – vi hjälper till att hitta en design som anpassas till ert behov
 • Hjälp med struktur/layout – behöver du hjälp att strukturera ditt innehåll på sidorna gör vi det, annars lägger vi upp det efter era önskemål
 • Funktioner: Statistik via Google Analytics, Kontaktformulär, Facebook/Twitter/sociala knappar
 • Administrationspanel – du kommer kunna logga in och ändra innehållet på sidorna. Lägg in bilder, skapa nya sidor, nyheter samt ladda upp och länka till dokument.
 • Mobilanpassning – din nya hemsida kommer fungera i smartphones och tablets redan från start eftersom det ingår mobilanpassning
 • Kompatibilitet – din hemsida kommer att testas och fungera i Explorer, Chrome, Firefox, Safari samt på Android och iOS mobiler samt tablets.
 • Installation – vi lägger upp systemet på ett webbhotell som ni väljer, om ni vill kan vi förstås rekommendera

Har MrWeb några dolda avgifter eller månadskostnad?

Nej, vi tar inte ut någon månadsavgift eller dolda avgifter eller faktureringsavgifter. Självklart kan du beställa till extrafunktioner, men gör du inte det kommer vi skapa en välfungerande, professionell hemsida och en faktura på exakt 11 500 kr.

Att äga en hemsida medför däremot två kostnader utöver själva konstruktionen:

 • Webbhotell – ett webbhotellsabonnemang behövs för att din hemsida skall kunna visas på Internet. Priset på webbhotell går från c:a 400 kr/år, medan de stabilare och snabbare webbhotellen oftast ligger runt 1000-1500 kr/år.
 • Domänavgift – oftast är det smidigast att hantera domänen (alltså internetadressen) genom webbhotellet. En .se-domän brukar kosta mellan 60 och 100 kr/år. Andra toppdomäner (.nu, .com etc) kan ha andra priser, ibland billigare, ibland dyrare. Ibland ingår denna kostnad i priset för webbhotellet.

Vi gör som sagt även andra sorters hemsidor, webbshoppar och specialbyggda system. För att sätta ett pris på sådana projekt måste vi kunna få ganska bra beskrivning av hur webbsidan skall fungera och vilka funktioner som skall finnas.

Kom igång med din nya hemsida

Kontakta oss och kom igång direkt!

Tel: 031-799 52 00

Email: info@mrweb.se


  * = obligatoriskt