Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mrweb/public_html/wp-content/themes/theme1020/header.php on line 62

Öppna kranarna!

Få företag utnyttjar internets fulla kraft. De som ligger i framkant har ett stort övertag över eftersläparna och kan tidigt utnyttja nya trender och verktyg för sin marknadsföring, kundkontakt, interna redovisning, stöd till personal ute på fältet och oändligt med andra möjligheter.

Vi på Mr Web använder alltid de teknologier som leder längst i förhållande till ansatt budget. Har du liten budget och bara behöver presentera ditt företag kan vi skapa en hemsida utifrån en anpassad designmall för 11 500 kr. Har du större budget kan vi dyka djupare in i din verksamhet, designa hemsidan från grunden och lägga till unika funktioner som passar dig.

Inte bara en hemsida

Internet är så mycket mer än bara en plats för hemsidor med information. Människor tillbringar en stor del av sin dag framför en datorskärm eller mobilskärm och den som förstår att utnyttja detta kan åka ifrån sina konkurrenter.
Vi kan ta ett helhetsgrepp om er Internetstrategi och hjälpa er med samtliga delar som ingår i en lyckad närvaro på Internet. Vi bidrar med generell kunskap om användare och verktyg som finns tillgängliga idag medan ni bidrar med specialkunskapen om er verksamhet och era kunder. Tillsammans kan vi analysera och se till att kunder lättare hittar er, oftare tar kontakt med er via hemsidan och förstår ert erbjudande bättre.

Kontakta oss idag och berätta om ditt företag, så berättar vi hur du kan utnyttja webben på bästa sätt!

Tel: 031-799 52 00

Email: info@mrweb.se


    * = obligatoriskt

    * Andel sajter som använder HTML5 video enligt Google Web Platform Metrics.