Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mrweb/public_html/wp-content/themes/theme1020/header.php on line 62
12Oct

Hemsida till Kustjagaren swimrun

Posted by mr-admin on Referenser

Kustjagarens webbsidaEn av sveriges mest omtyckta swimrun tävlingar är Kustjagaren. Tävlingen organiseras av eldsjälen Stefan Åsman och ett stort antal funktionärer och medhjälpare. Över 300 deltagare simmar de 4300 metrarna och springer 26 kilometer genom Karlskronas skärgård.

Tävlingen avgörs i början på juli men brukar fullbokas 9-10 månader i förväg. Loppet har vuxit i popularitet för varje år och var till slut tvungna att uppdatera sin hemsida för att tydligt hantera och sprida information inför och efter loppet. Vi ville förmedla farten, prestationerna och upplevelsen som deltagarna får med sig och samtidigt skapa en tydlig informationsplats med möjlighet för partners att visa upp sig.

Tävlingen använder också andra informationskanaler som Facebook och Youtube och vi jobbade för att ha ett bildspråk och färgval på hemsidan som i de andra kanalerna och länkar mellan dem samt har inbäddat material från Youtube och Facebook på hemsidan. Allt för att ge en så levande upplevelse som möjligt.