Hemsida för företag

Exempel på layoutEtt av våra vanligaste uppdrag är att skapa en presentationssida för kunden. Därför har vi gjort en standardlösning för just detta ändamålet. Man skulle kunna kalla det företagspaketet. Detta är specialanpassat för att hjälpa små och / eller nystartade företag att växa. Paketet inkluderar det du behöver för öka företagets räckvidd och synliggöra dina produkter och tjänster.

Vi har grunddesigner för massor olika brancher såsom restauranter, florister, bilverkstäder, advokater, fastighetsförmedlare och så vidare. Vi har också skapat helt nya designer för de företag som önskat så. Både design och funktioner kan när som helst bytas ut och läggas till så att de alltid känns fräscha och matchar din verksamhets behov.

Design och användarvänlighet

När besökaren kommer till en hemsida är det viktigt att den är estetiskt tilltalande och att knappar och kontroller finns lättillgängliga. Missar man något av det drar snart besökaren vidare till nästa hemsida.
Vi lägger stor vikt vid att din hemsida har en modern design med lättnavigerade funktioner som underlättar för kunderna att ta steget till kontakt eller köp.

Vi har ett standardpaket som är en utmärkt grund för företagshemsidan och däri ingår en bra design som fungerar även i mobiler och på tablets.

Öka din försäljning

En hemsida är så mycket mer än bara en glassig broschyr. Med rätt insikter kan hemsidan bli en extra säljkanal. Här kommer man in på frågeställningar som vilka texter bör finnas på sidan för att kunden skall känna förtroende för företaget? Vilka nyckelord skall finnas med och på vilka platser för att Google skall räkna sidan som relevant när någon söker era tjänster? Hur skall sidan byggas för att den skall levereras snabbt till kundens webbläsare?

Detta arbetet är självklart mer omfattande och tar kundens hemsida till nästa nivå. Ofta har kunden som kommer till oss redan en hemsida, men de har förstått att det finns mer att få ut. För dessa kunder har vi mycket att erbjuda. Kontakta oss så gör vi en analys av er hemsida och era möjligheter!

Enkelt att uppdatera själv!

Med WordPress är det enkelt att själv ändra innehållet på din sida. Se själv på våra videos på Youtube!

Kontakta oss idag och berätta om ditt företag, så berättar vi hur du kan utnyttja webben på bästa sätt!

Tel: 031-799 52 00

Email: info@mrweb.se


    * = obligatoriskt