Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mrweb/public_html/wp-content/themes/theme1020/header.php on line 62

SpecialdesignAlla våra kunder får anpassade sidor, men ibland är det något specialdesignat som skall byggas, som en webbshop, kundsystem, produktdatabas, eller någon annan webbtjänst. Eller så finns något speciellt krav som gör att man måste bygga från grunden. Då gör vi ett skräddarsytt system.

Webbtjänster internt på företaget

Många företag har nytta av interna webbtjänster. Det kan vara för att skicka underhållstekniker eller städare till rätt plats, hantera checklistor för arbeten. Skicka fakturor eller annat.

Vi har t.ex. byggt en intern mobil/webbaserad webbtjänst för ett företag som utför underhållstjänster för kommuner. Projektet var att utveckla ett redovisningssystem, där fältpersonalen matar in på en mobil webbtjänst vad för jobb de utfört. Kontoret kan sedan på sin interna hemsida skriva ut rapporter och fakturaunderlag. Mobila delen är byggd med jQuery Mobile medan kontorsdelen är ett specialbyggt system.

Hur kan vi hjälpa er vardag? Vilka tjänster kan hjälpa ditt företag växa?

Kontakta oss så tittar vi på vad du vill ha ut av systemet, om du redan har en spec så tittar vi på den, annars hjälper vi till att ta fram kraven på systemet. När vi har klart för oss vad systemet kan göra ger vi dig ett fast pris så du vet från början hur mycket sidan kommer att kosta.

Specialdesignad hemsida

Har du speciella önskemål på din hemsida? Eller önskemål att den skall vara speciell? Vill du att din hemsida verkligen skall sticka ut från mängden så kan vi bygga helt specialbyggda hemsidor. Det innebär en helt annan nivå av arbetsinsats av webbdesignern och är en utmaning som vi älskar! Vi lyssnar på er beskrivning av företaget, diskuterar vad ni står för och hur vi kan förmedla detta på er webbsajt. Sedan jobbar vi med hemsidans layout, färger och designelement till vi har en unik och gedigen skapelse som förmedlar ditt företags budskap.

När vi specialdesignar hemsidor tar ett helhetsgrepp. Det innebär att vi väger in faktorer som mobilanpassning och huruvida hänsyn skall tas till SEO/Google eller om det av någon anledning skall lämnas därhän. På så vis får ni bästa möjliga hemsida per investerad krona.