Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mrweb/public_html/wp-content/themes/theme1020/header.php on line 62
25Sep

Brf Smålänningen 3

Posted by mr-admin on Referenser föreningar

Hemsida till Bostadsrättförening

Bostadsrättsföreningen Smålänningen 3 i Bromma behövde ny hemsida. Vi tog fram en enkel och lättskött hemsida där de kunde lägga all relevant info till sina medlemmar.
De kan snabbt lägga upp aktuell information, protokoll från styrelsemöten för medlemmarna att ladda ner. På sidan har de även valt att lägga information om föreningen som medlemmarna ofta behöver, något som minskar belastningen på styrelsemedlemmar och funktionärer.

Bostadsrättsföreningar är ganska speciella kunder eftersom beställarna sköter det hela på sin fritid och med obefintlig ersättning. Det är därför viktigt att vi som leverantör kan ta ett helhetsansvar för jobbet och fortsätta driva på utvecklingen av webbsidan även när det ibland saknas tid för den person som åtagit sig att göra upphandlingen.

Behöver din förening en hemsida, ring på 031-360 79 89 så går vi igenom era behov och hur arbetet läggs upp. Självklart utan kostnader eller förpliktelser.